Navigacija
Srpski jezik English language

O nama

MVM Group – merchandising kompanija

MVM Group je merchandising kompanija koja je 2014. godine zabeležila deceniju razvoja od osnivanja kao agencije za uslužni merchandising. Danas je osnovna delatnost kompanije pružanje merchandising usluga.

Još 2014. započeli smo naše poslovanje merchandising-om u maloprodajnim objektima. (Retail merchandising)

Vremenom smo rasli i širili delatnost na merchandising u finansijskim ustanovama i institucijama (banke, osiguravajuća društva,…), te merchandising u medicini (zdravstvene ustanove – domovi zdravlja, bolnice, apoteke).

Najzad, MVM Group u sklopu svojih aktivnosti nudi kompletnu logistiku POS/branding materijala, u šta spada skladištenje, distribucija, montaža kao i servisiranje POS/branding materijala.

I dalje širimo delatnost u skladu sa tredovima u svetu i zahtevima klijenata te od svoje bogate ponude merchandising usluga MVM grupa nudi i sledeće: mistery shopping, brendiranje i ispitivanje tržista, kao i produkciju promo materijala i organizaciju promotivnih aktivnosti.

Ponosno kažemo da danas MVM Group svojim merchandising uslugama pokriva kompletnu teritoriju Republike Srbije.

MVM GROUP RASPOLAŽE SLEDEĆIM POTENCIJALIMA

 • 500 obučenih Merchandiseramvm--mapa merchandising (u svim gradovima – opštinama na celoj teritoriji Srbije)
 • 100 edukovanih promoterki / hostesa
 • 20 promo lidera
 • 60 montera/servisera na celoj teritoriji Srbije
 • 20 koordinatora – supervizora
 • 3000 m2 magacina
 • tim statističara
 • general Manager
 • product manager
 • analitičar
 • software i tehnička podrška – www.esteh.net

SAVREMENA TEHNIKA I KOMUNIKACIJE

MVM Group je opremljen najmodernijim softverom za praćenje prodaje i poslovanja, analizu proizvoda, generisanje mistery shopping izveštaja i analitike, kontrolu rada merchandisera, itd.

MVM Group ima stalni ugovor o tehničkoj podršci 24×7, kako za poslovni software tako i za komunikacije sa ITC firmom www.esteh.net čime je obezbeđena potpuna sigurnost podataka, a samim tim i sigurnost naših klijenata. Svi naši merchandiseri su opremljeni mobilnim uredjajima i računarima te su preko programa u realnom vremenu vezani na bazu.

dijagram3 merchandising

GARANCIJA STRUČNOSTI I KVALITETA

Celokupni merchandising tim je obučen od strane nemačkog stručnjaka za merchandising, g-dina Zigfrida Dauma (ekspert za pocizioniranje proizvoda u supermarketima i cross merchandising). Svakog meseca g-din Daum obilazi naše merchandisere kako bi se stručnost održala na nivou i da prenese nova znanja i tehnologije u merchandising-u.

Naglasili bi da svaki merchandiser mora da poseduje izgrađene odlične interpersonalne odnose sa svim poslovođama navedenih sistema na svom terenu. Takva pozicija je izgrađena dugogodišnjom proverom kvaliteta, prezentacijom i dobrim poslovnim odnosom među zaposlenima.

LOGISTIKA

MVM Group sedište je u Beogradu ali razgranati smo širom Srbije. MVM Group preko svoje distributivne mreže svojim klijentima obezbeđuje skladištenje i distribuciju POS materijala i drugih marketing/prodajnih predmeta.

O-Nama-Vozni-park-2 merchandising

MVM Group raspolaže magacinskim prostorom od 3000 m2 na lokaciji: Beograd Aerodrom, kao i kompletno opremljenim voznim parkom kako bi merchandising tim mogao u najkraćem roku da odgovori svim potrebama klijenata.

PRILIKA ZA ZAPOSLENJE

MVM Group ima stalno otvoren konkurs za prijem novih radnika na celoj teritoriji Srbije. Cilj nam je stvaranje kvalitetne i sinhronizovane mreže merchandisera kroz konstantan razvoj stručnosti timova. Tako ćemo uvek odgovoriti na zahteve naših klijenata na najkvalitetniji način.

KOMPANIJE KOJE SU NAM UKAZALE POVERENJE

POGLEDAJTE KOMPLETNU LISTU REFERENCI