Navigacija
English language

O nama

MVM Group – merchandising kompanija

MVM Group je merchandising kompanija sa tradicijom neprestanog razvoja od preko petnaest godina tj. od osnivanja 2004. kao agencije za uslužni merchandising.

Danas je osnovna delatnost kompanije pružanje merchandising usluga.

Još 2014. započeli smo naše poslovanje merchandising-om u maloprodajnim objektima. (Retail merchandising)

Vremenom smo rasli i širili delatnost na merchandising u finansijskim ustanovama i institucijama (banke, osiguravajuća društva,…), te merchandising u medicini (zdravstvene ustanove – domovi zdravlja, bolnice, apoteke).

Najzad, MVM Group u sklopu svojih aktivnosti nudi kompletnu logistiku POS/branding materijala, u šta spada skladištenjedistribucijamontaža kao i servisiranje POS/branding materijala.

I dalje širimo delatnost u skladu sa tredovima u svetu i zahtevima klijenata te od svoje bogate ponude merchandising usluga MVM grupa nudi i sledeće: mistery shoppingbrendiranje i ispitivanje tržista, kao i produkciju promo materijala i organizaciju promotivnih aktivnosti.

Do 2016. smo sa ponosom isticali da MVM Group svojim merchandising uslugama pokriva kompletnu teritoriju Republike Srbije.

Od 2016. krenuli smo u ekspanziju na region te u svoje klijente sada ubrajamo neke od najvećih regionalnih kompanija dok u isto vreme širimo svoje poslovanje otvaranjem novih firmi  u Makedoniji (MVM Makedonija), Crnoj Gori (MVM Crna Gora) i Bosni i Hercegovini (MVM BIH).

Regionalno širenje MVM Group-e je velika prekretnica u poslovanju, a povod za to je bila potreba regionalnog tržišta da svoju robu plasira putem profesionalne merchandising agencije sa najvećom teritorijalnom pokrivenošću u čemu se MVM Group izdvojio kao lider.

Prateći trend regionalnog ugovaranja proizvođača i distributera kao i potrebe da se usluge u celom regionu pruže sa istim kvalitetom i sistemom izveštavanja našim klijentima znatno pojednostavljujemo proces dolaska proizvoda na policu. Stoga i kažemo da je potreban jedan kontakt za ceo region. Taj kontakt je MVM Group!

Naš strateški cilj je oduvek bilo kontinuirano širenje. Prvo je to bilo u razvoju delatnosti, zatim stručnog kadra, teritorijalna pokrivenost i sada regionalna pokrivenost i povezanost. Sigurnim koracima krećemo se ka ostvarenju svoje vizije da postanemo neprikosnoveni lider u regionu u pružanju merchandising i srodno-povezanih usluga.

MVM GROUP RASPOLAŽE SLEDEĆIM POTENCIJALIMA

 • 500 obučenih Merchandiseramvm--mapa merchandising (u svim gradovima – opštinama na celoj teritoriji Srbije)
 • 1000 promotera
 • 20 promo lidera
 • 60 montera/servisera na celoj teritoriji Srbije
 • 20 koordinatora – supervizora
 • 3000 m2 magacina
 • tim statističara
 • general Manager
 • product manager
 • analitičar
 • software i tehnička podrška – www.esteh.net

SAVREMENA TEHNIKA I KOMUNIKACIJE

MVM Group je opremljen najmodernijim softverom za praćenje prodaje i poslovanja, analizu proizvoda, generisanje mistery shopping izveštaja i analitike, kontrolu rada merchandisera, itd.

MVM Group ima stalni ugovor o tehničkoj podršci 24×7, kako za poslovni software tako i za komunikacije sa ITC firmom www.esteh.net čime je obezbeđena potpuna sigurnost podataka, a samim tim i sigurnost naših klijenata. Svi naši merchandiseri su opremljeni mobilnim uredjajima i računarima te su preko programa u realnom vremenu vezani na bazu.

dijagram3 merchandising

ORGANIZACIONA STRUKTURA

Organizacije treba posmatrati kao otvorene sisteme spremne da izuzetno brzo i efikasno odgovore na sve promene u okruženju i brže od konkurencije odgovore na zahteve tržišta.Danas se nameće potreba za izuzetno efikasnim, fleksibilnim i dinamičnim organizacionim strukturama.

Smatramo da ako bi se planiranje, slikovito, uporedilo sa pravljenjem plana za uzbudljivo, dinamično putovanje, onda bi se pod organizovanjem podrazumevala sva saobraćajna sredstva, kojima se to putovanje ostvaruje, odnosno – stiže do željene destinacije.

MVM Group je dizajniran tako da predstavlja organizacionu strukturu koja najbolje prati strategiju i najbolja je za ljude, tehnologiju i zadatke organizacije. Šema odnosa tj. način podele, organizovanja i koordinacije aktivnosti u MVM Group-i čini organizacionu strukturu.


 
Prilikom kreiranja, preuređenja ili menjanja odnosa unutar organizacije vodili smo računa o:

 • Podeli posla
 • Podeli na sektore
 • Hijerarhiji
 • Koordinaciji

Šema na slici prikazuje organizovanje regionalne kompanije MVM Group prema teritoriji, dok je MVM Srbija podeljena na strateške poslovne jedinice.


 

GARANCIJA STRUČNOSTI I KVALITETA

Celokupni merchandising tim je obučen od strane nemačkog stručnjaka za merchandising, g-dina Zigfrida Dauma (ekspert za pocizioniranje proizvoda u supermarketima i cross merchandising). Svakog meseca g-din Daum obilazi naše merchandisere kako bi se stručnost održala na nivou i da prenese nova znanja i tehnologije u merchandising-u.

Naglasili bi da svaki merchandiser mora da poseduje izgrađene odlične interpersonalne odnose sa svim poslovođama navedenih sistema na svom terenu. Takva pozicija je izgrađena dugogodišnjom proverom kvaliteta, prezentacijom i dobrim poslovnim odnosom među zaposlenima.

LOGISTIKA

MVM Group sedište je u Beogradu ali razgranati smo širom Srbije. MVM Group preko svoje distributivne mreže svojim klijentima obezbeđuje skladištenje i distribuciju POS materijala i drugih marketing/prodajnih predmeta.

O-Nama-Vozni-park-2 merchandising

MVM Group raspolaže magacinskim prostorom od 3000 m2 na lokaciji: Beograd Aerodrom, kao i kompletno opremljenim voznim parkom kako bi merchandising tim mogao u najkraćem roku da odgovori svim potrebama klijenata.

PRILIKA ZA ZAPOSLENJE

MVM Group ima stalno otvoren konkurs za prijem novih radnika na celoj teritoriji Srbije. Cilj nam je stvaranje kvalitetne i sinhronizovane mreže merchandisera kroz konstantan razvoj stručnosti timova. Tako ćemo uvek odgovoriti na zahteve naših klijenata na najkvalitetniji način.

KOMPANIJE KOJE SU NAM UKAZALE POVERENJE

POGLEDAJTE KOMPLETNU LISTU REFERENCI