Navigacija
English language

O nama

MVM Group – merchandising kompanija

MVM Group je merchandising kompanija sa tradicijom neprestanog razvoja od preko petnaest godina tj. od osnivanja 2004. kao agencije za uslužni merchandising.

Danas kompanija može ponuditi široku lepezu below the line usluga .

Još 2004. započeli smo naše poslovanje merchandising-om u maloprodajnim objektima. (Retail merchandising)

Vremenom smo rasli i širili delatnost na merchandising u finansijskim ustanovama i institucijama (banke, osiguravajuća društva,…), te merchandising u medicini (zdravstvene ustanove – domovi zdravlja, bolnice, apoteke).

Najzad, MVM Group u sklopu svojih aktivnosti nudi kompletnu logistiku POS/branding materijala ( skladištenjedistribucijamontaža kao i servisiranje POS/branding materijala ).

I dalje širimo delatnost u skladu sa tredovima u svetu i zahtevima klijenata te od svoje bogate ponude merchandising usluga MVM grupa nudi i sledeće: mistery shoppingbrendiranje i ispitivanje tržista, kao i produkciju promo materijala i organizaciju promotivnih aktivnosti.

Do 2016. smo sa ponosom isticali da MVM Group svojim merchandising uslugama pokriva kompletnu teritoriju Republike Srbije.

Od 2016. krenuli smo u ekspanziju na region te u svoje klijente sada ubrajamo neke od najvećih regionalnih kompanija dok u isto vreme širimo svoje poslovanje otvaranjem novih firmi  u Makedoniji (MVM Makedonija), Crnoj Gori (MVM Crna Gora) i Bosni i Hercegovini (MVM BIH).

Regionalno širenje MVM Group-e je velika prekretnica u poslovanju, a povod za to je bila potreba regionalnog tržišta da svoju robu plasira putem profesionalne merchandising agencije sa najvećom teritorijalnom pokrivenošću u čemu se MVM Group izdvojio kao lider.

Prateći trend regionalnog ugovaranja proizvođača i distributera kao i potrebe da se usluge u celom regionu pruže sa istim kvalitetom i sistemom izveštavanja našim klijentima znatno pojednostavljujemo proces dolaska proizvoda na policu. Stoga i kažemo da je potreban jedan kontakt za ceo region. Taj kontakt je MVM Group!

Naš strateški cilj je oduvek bilo kontinuirano širenje. Prvo je to bilo u razvoju delatnosti, zatim stručnog kadra, teritorijalna pokrivenost i sada regionalna pokrivenost i povezanost. Sigurnim koracima krećemo se ka ostvarenju svoje vizije da postanemo neprikosnoveni lider u regionu u pružanju merchandising i srodno-povezanih usluga.

MVM GROUP RASPOLAŽE SLEDEĆIM POTENCIJALIMA

 • 500 obučenih Merchandiseramvm--mapa merchandising (u svim gradovima – opštinama na celoj teritoriji Srbije)
 • 1000 promotera
 • 20 promo lidera
 • 60 montera/servisera na celoj teritoriji Srbije
 • 20 koordinatora – supervizora
 • 3000 m2 magacina
 • tim statističara
 • general Manager
 • product manager
 • analitičar
 • software i tehnička podrška – www.esteh.net

SAVREMENA TEHNIKA I KOMUNIKACIJE

MVM Group je opremljen najmodernijim softverom za praćenje prodaje i poslovanja, analizu proizvoda, generisanje mistery shopping izveštaja i analitike, kontrolu rada merchandisera, itd.

MVM Group ima stalni ugovor o tehničkoj podršci 24×7, kako za poslovni software tako i za komunikacije sa ITC firmom www.esteh.net čime je obezbeđena potpuna sigurnost podataka, a samim tim i sigurnost naših klijenata. Svi naši merchandiseri su opremljeni mobilnim uredjajima i računarima te su preko programa u realnom vremenu vezani na bazu.

dijagram3 merchandising

LINIJA KOMUNIKACIJE I KONTROLA MERCHANDISERA

REGIONALNA STRUKTURA

 


 

 

LOGISTIKA

MVM Group ima sedište u Beogradu, Podgorici(MNE), Skoplju(NMK) i Sarajevu(BIH) ali smo takođe razgranati širom Srbije. MVM Group preko svoje distributivne mreže svojim klijentima obezbeđuje skladištenje i distribuciju POS materijala i drugih marketing/prodajnih predmeta.

MVM Group raspolaže magacinskim prostorom u Beogradu (blizu Aerodroma), kao i u ostalim zemljama u okruženju Podgorici(MNE), Skoplju(NMK) i Sarajevu(BIH) .

MVM Group je kompletno opremljen voznim parkom kako bi merchandising tim mogao u najkraćem roku da odgovori svim potrebama klijenata.

PRILIKA ZA ZAPOSLENJE

MVM Group ima stalno otvoren konkurs za prijem novih radnika na celoj teritoriji Srbije. Cilj nam je stvaranje kvalitetne i sinhronizovane mreže merchandisera kroz konstantan razvoj stručnosti timova. Tako ćemo uvek odgovoriti na zahteve naših klijenata na najkvalitetniji način.

FMCG BRAND FORUM 2020

KOMPANIJE KOJE SU NAM UKAZALE POVERENJE

POGLEDAJTE KOMPLETNU LISTU REFERENCI