MVM GROUP MERCHANDISING KOMPANIJA

MVM GROUP je BTL kompanija sa tradicijom dugom preko osamnaest godina i lider je na tržištu pružanja outsource usluga u FMCG industriji.

Svoje poslovanje smo započeli 2004. godinu,  kada smo kao pioniri u ovom poslu,  prvi krenuli da pružamo uslugu  merchandisinga u maloprodajnim objektima. (Retail merchandising)

Vremenom smo rasli i širili delatnost na merchandising u finansijskim ustanovama i institucijama (banke, osiguravajuća društva,…), te merchandising u medicini (zdravstvene ustanove – domovi zdravlja, bolnice, apoteke).

Sada u sklopu naših usluga nudimo kompletnu logistiku POS/branding materijala (skladištenje, distribucija, montaža kao i servisiranje POS/branding materijala ).

I dalje širimo delatnost u skladu sa tredovima u svetu i zahtevima naših klijenata te smo se specijalizirali za mistery shoppingbrendiranje i ispitivanje tržista, kao i produkciju promo materijala i organizaciju promotivnih aktivnosti.

Ponosni smo što smo od 2016. godine svoje poslovanje proširili i na zemlje regiona,  te danas pružamo outsource merchandising i u Severnoj Makedoniji,  Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Naš strateški cilj je oduvek bilo kontinuirano širenje. Prvo je to bilo u razvoju delatnosti, zatim stručnog kadra, teritorijalne pokrivenosti, regionalna pokrivenost i povezanost. Tradicija duga dve decenije,  preko 500 zaposlenih koji dišu kao jedan tim,  preko šezdeset zadovoljnih klijenata, upućuju da smo naš cilj ostvarili.

Pusti video zapis

MVM GROUP RASPOLAŽE SLEDEĆIM POTENCIJALIMA

SAVREMENA TEHNIKA I KOMUNIKACIJE

MVM Group je opremljen najmodernijim softverom za praćenje prodaje i poslovanja, analizu proizvoda, generisanje mistery shopping izveštaja i analitike, kontrolu rada merchandisera, itd.

MVM Group ima stalni ugovor o tehničkoj podršci 24×7, kako za poslovni software tako i za komunikacije sa ITC firmom www.esteh.net čime je obezbeđena potpuna sigurnost podataka, a samim tim i sigurnost naših klijenata. Svi naši merchandiseri su opremljeni mobilnim uredjajima i računarima te su preko programa u realnom vremenu vezani na bazu.

LOGISTIKA

Imamo logističke centre u Beogradu, Podgorici (MNE), Skoplju (NMK) i Sarajevu (BIH), ali smo takođe razgranati širom Srbije. Preko naše distributivne mreže svojim klijentima obezbeđujemo skladištenje i distribuciju POS materijala i drugih marketing/prodajnih predmeta.

 Raspolažemo magacinskim prostorom u Beogradu (blizu Aerodroma), kao i u ostalim zemljama u okruženju Podgorici(MNE), Skoplju(NMK) i Sarajevu(BIH) .

Opremljeni smo voznim parkom kako bi merchandising tim mogao u najkraćem roku da odgovori svim potrebama klijenata.

 • Reference

  Poslednje vesti

  Klijenti o nama

  Kontaktirajte nas

  Ukoliko vam je potrebna naša pomoć da unapredite vaše poslovanje, pošaljite nam upit.

 • Prilika za zaposlenje

  Ukoliko želiš da budeš našeg tima, imamo stalno otvoren konkurs za prijem novih radnika na celoj teritoriji Srbije. Cilj nam je stvaranje kvalitetne i sinhronizovane mreže merchandisera kroz konstantan razvoj stručnosti timova. Tako uvek odgovaramo na zahteve naših klijenata na najkvalitetniji način.