MERCHANDISING

Izlaganje i pozicioniranje proizvoda ima glavnu ulogu u povećanju prodaje i građenju brenda. Svakodnevno smo svedoci lošeg pozicioniranja preparata i reklamnog materijala u objektima (prazne police, neuredno mesto prodaje).

Za rešavanje ovog problema dobavljači su prinuđeni da razvijaju svoje merchandising službe i stvaraju nove troškove.

Ne mora sve da bude tako. Mi radimo merchandising za robu široke potrošnje lako.

Pogledajte naša rešenja za  određene segmente poslovanja:

MERCHANDISING ZA ROBU ŠIROKE POTROŠNJE

MVM Group obezbeđuje brza, efektivna i efikasna rešenja našim klijentima kroz kvalitetno izvršenje zadataka u vidu vizuelnog merchandising-a i usluge pozicioniranja proizvoda i marketinškog materijala. MVM je tim koji razume poslovanje u maloprodaji.

Cenimo timski rad i gradimo timski duh. Stvaramo dugoročna partnerstva sa našim klijentima koja zasigurno vode do uspeha.

MERCHANDISING ZA BANKE/OSIGURANJA

Ukoliko zahtevate osveženje filijale, MVM Group nudi pametne merchandising usluge. Merchandising u bankama, osiguravajućim društvima i finansijskim institucijama je ono u čemu smo najbolji, a to mogu posvedočiti i naše reference.

MERCHANDING ZA FARMACIJU/MEDICINU

Merchandising u medicini (farmaciji) podrazumeva kombinaciju tehnika koje se odnose na raspored preparata i reklamnog materijala na mestu prodaje. Glavni zadatak MVM merchandising tima je pravilna demonstracija i ciljana lokacija preparata na policama i u objektu, a sve u cilju povećanja prodaje