Distribucija/Montaža/ Servisiranje POS materijala

MVM Group u sklopu svojih aktivnosti vrši skladištenje, servisiranje, distribuciju i montažu POS/branding materijala. Distribucija i montaža POS materijala je oblast delovanja na koju smo posebno ponosni.

DISTRIBUCIJA POS / BRANDING MATERIJALA

MVM Group vrši distribuciju svih vrsta POS materijala na bilo koju tačku (prodajno mesto) na teritoriji Republike Srbije. MVM merchandiseri i monteri vrše postavljanje, zamenu i povlačenje starog POS materijala po specifikaciji klijenta. Uz veliki broj zaposlenih sa kompletnim timom smo spremni da izvršimo veliki broj aktivnosti i odgovorimo na sve Vaše potrebe .

DISTRIBUCIJA FLAJERA

MVM Group se bavi distribucijom flajera na celoj teritoriji Republike Srbije. Ceo proces je praćen detaljnim izveštavanjem, fotografisanjem kao i kontrolom naših regionalnih managera. 

PRIMER IZVEŠTAJA

U skladu sa visokim profesionalnim standardima poslovanja, MVM Group nudi detaljno izveštavanje o izvršenim aktivnostima, na dnevnom, nedeljnom i mesečnom nivou.

IZVEŠTAJ

Dnevni izveštaj o poseti ekspoziture

IZVEŠTAJ

Primer POS izveštaja

MONTAŽA POS/BRANDING MATERIJALA

MVM Group zapošljava tim obučenih i visoko profesionalnih montera nastanjenih u svim većim gradovima Srbije, koji svakodnevno vrše usluge montaže/demontaže svih vrsta POS materijala i ostalih prodajnih predmeta. MVM Group ima mogućnost izvršavanja hitnih kao i aktivnosti van radnog vremena, vikendom itd.

MVM Group uz veliki broj zaposlenih sa kompletnim timom je spremna da izvrši veliki broj aktivnosti i odgovori na sve Vaše potrebe.

PRIMER IZVEŠTAJA

U skladu sa visokim profesionalnim standardima poslovanja, MVM Group nudi detaljno izveštavanje o izvršenim aktivnostima, na dnevnom, nedeljnom i mesečnom nivou.

IZVEŠTAJ

Primer izveštaja montaže i demontaže

SERVISIRANJE POS MATERIJALA

Tim obučenih MVM Group servisera nastanjenih u svim većim gradovima Srbije, svakodnevno servisira, popravlja, održava i čisti POS materijale (prodajne stalke, light boxove, svetleće reklame, multimedijalne ekrane kao i ostale elemente na prodajnom mestu).

SERVIS POS MATERIJALA NA TERENU
SERVIS POS MATERIJALA U MAGACINU

Pored servisiranja, održavanja i čišćenja POS materijala na prodajnom mestu, u našem timu zapoljšavamo i specijalizovane majstore koji su u mogućnosti da izvrše kompleksnije popravke na POS materijalu u servisu koji je u sklopu našeg logističkog centra.

U skladu sa visokim profesionalnim standardima poslovanja, MVM Group nudi detaljno izveštavanje o izvršenim aktivnostima, na dnevnom, nedeljnom i mesečnom nivou

PRIMER IZVEŠTAJA

IZVEŠTAJ

PRIMER IZVEŠTAJA

TERITORIJALNA POKRIVENOST U SRBIJI

TERITORIJALNA POKRIVENOST U REGIONU

  • Reference

    Poslednje vesti

    Klijenti o nama

    Kontaktirajte nas

    Ukoliko vam je potrebna naša pomoć da unapredite vaše poslovanje, pošaljite nam upit.