Navigacija
English language

Aktuelnosti

MVM GROUP-A i ove godine podržava Weekend Media Fesitval . Kao vodeća regionalna merchandising kompanija MVM GROUP – a je i ove godine partner Weekend Media Fesitvala koji će se održati u Rovinju od 22.9 do 25.9. Weekend Media Festival se ove godine održava po petnaesti put i godinama je jedan od najvažnijih događaja na Balkanu koji okuplja stručnjake iz oblasti marketinga, pr-a, ekonomije, advertajzinga, it industrije… Prateći strategiju regionalnog razvoja i povezivanja, MVM GROUP-A je i ovog puta sa zadovoljstvom prihvatila da bude partner ovog događaja. Vidimo se u Rovinju!

...

Vise informacija

MVM TEHNIČKI TIM ZAPOČEO USPEŠNU SARADNJU SA KOMPANIJOM FORMA IDEALE NA CELOJ TERITORIJI SRBIJE

...

Vise informacija

MVM GROUP na Wine Clubu Srpske asocijacije menadžera . U prelepom ambijentu restorana Pinot, a u organizaciji, Srpske asocijacije menadžera (www.sam.org.rs), održan je još jedan sjajni Wine Club koji je na jednom mestu okupio sve eminentne srpske privrednike. Bilo nam je veliko zadovoljstvo da sa kolegama iz biznis sektora, razmenimo iskustva, popričamo o izazovima i planovima koji nas očekuju u drugoj polovini godine, a u isto vreme uživamo u sjajnim vinima.

...

Vise informacija

MVM GROUP-A NA JUNSKOM SUSRETU MENADŽERA U organizaciji Srpske asocijacije menadžera (www.sam.org.rs) održan je sada već tradicionalni Junski susret menadžera kome su prisustvovale gotovo sve veće kompanije srpske privrede. MVM GROUP-a kao dugogodišnji i stalni član Srpske asocijacije menadžera, i ove godine je sa zadovoljstvom učestvovao na ovom događaju koji je jedan od najpriznatijih i cenjenijih networking događaja u biznis zajednici. Imali smo priliku da se zajedno osvrnemo na prvu polovinu godine iza nas, rezimiramo poslovne rezultate i čujemo šta nas to očekuje u narednoj polovini godine. Verujući da samo razmenom iskustva i ideja možemo sve, MVM GROUP će nastaviti da aktivno učestvuje u svim aktivnostima koje organizuje Srpska asocijacija menadžera. Dragi prijatelji iz Asocijacije, čestitamo vam na još jednom uspešnom događaju!

...

Vise informacija

MVM Groupa kao sastavni deo supply chain – a u FMCG industriji podržala je održavanje jučerašnje konferencije o dobavljačkom lancu robe široke potrošnje u organizaciji InStore Magazina. Imali smo priliku da čujemo koji su to novi trendovi u oblastima distrtibucije, logistike i skladištenja robe. Takođe, razgovaralo se i o izazovima koji su pogodili ovaj sektor tokom Covid krize, ali i na koji način su ti izazovi uspešno prevaziđeni. MVM GROUP-A kontinuirano ulaže u ovakve događaje prepoznavajući koliko je važno ulagati u networking, kao i stalnu edukaciju zaposlenih.

...

Vise informacija

Error thrown

Call to undefined function wp_pagenavi()