Navigacija
English language

Aktuelnosti

MVM GROUP-A na SIAL-u najvećem sajmu prehrane u Evropi. Posle četiri godine u Parizu je održan najveći sajam prehane u Evropi, čuveni SIAL koji je okupio preko 7 hiljada izlagača iz celog sveta. Prateći trendove razvoja prehrambene industrije, MVM GROUP-A je posetila sajam, gde se susrela i sa dragim klijentima koji su izlagali na sajmu. U duhu poslovne strategije, MVM GROUP-a kontinuirano prari i posećuje ovakve događaje, a sve sa ciljem razvoja i stalnog inoviranja našeg poslovanja.

...

Vise informacija

Rekordan broj učesnika na FMCG Summit-u. Održan je još jedan FMCG Summit koji je okupio preko 500 učesnika, u organizaciji InStore Magazina, a MVM GROUP-A je i ove godine, kao i poslednjih deset, bila partner ovog događaja. Centralnom trgovačkom događaju, kako u Srbiji, tako i u regionu, prisustvovali su stručnjaci FMCG industrije kako bi zajedno uz razmenu mišljenja i iskustava pronašli način da prevaziđemo sve izazove koji nas očekuju u budućnosti. Bila je ovo idealna prilika da se okupi ceo sektor robe široke potrošnje na jednom mestu. MVM GROUP-a je dugogodišnji i stalni partner ovog veoma važnog događaja za privredu regiona i nastsviće da kontinuirano ulaže u ovakva okupljanja privredne zajednice. Čestitamo prijateljima iz InStore Magazina na sjajnoj organizaciji!

...

Vise informacija

MVM GROUP-A i ove godine podržava Weekend Media Fesitval . Kao vodeća regionalna merchandising kompanija MVM GROUP – a je i ove godine partner Weekend Media Fesitvala koji će se održati u Rovinju od 22.9 do 25.9. Weekend Media Festival se ove godine održava po petnaesti put i godinama je jedan od najvažnijih događaja na Balkanu koji okuplja stručnjake iz oblasti marketinga, pr-a, ekonomije, advertajzinga, it industrije… Prateći strategiju regionalnog razvoja i povezivanja, MVM GROUP-A je i ovog puta sa zadovoljstvom prihvatila da bude partner ovog događaja. Vidimo se u Rovinju!

...

Vise informacija

MVM TEHNIČKI TIM ZAPOČEO USPEŠNU SARADNJU SA KOMPANIJOM FORMA IDEALE NA CELOJ TERITORIJI SRBIJE

...

Vise informacija

MVM GROUP na Wine Clubu Srpske asocijacije menadžera . U prelepom ambijentu restorana Pinot, a u organizaciji, Srpske asocijacije menadžera (www.sam.org.rs), održan je još jedan sjajni Wine Club koji je na jednom mestu okupio sve eminentne srpske privrednike. Bilo nam je veliko zadovoljstvo da sa kolegama iz biznis sektora, razmenimo iskustva, popričamo o izazovima i planovima koji nas očekuju u drugoj polovini godine, a u isto vreme uživamo u sjajnim vinima.

...

Vise informacija

Error thrown

Call to undefined function wp_pagenavi()