MERCHANDISING ZA ROBU ŠIROKE POTROŠNJE

MVM merchandising tim – vaš siguran partner u poslu od 2004. godine.

Od 2004. godine pružamo uslugu outsourcing merchandisinga za robu široke potrošnje, distibutera i proizvođača, u svim maloprodajnim objektima KA sistema u Republici Srbiji.

Regionalni smo lider na tržištu pružanja merchandising usluga i našim klijentima smo sigurni partneri u njihovom poslu, obezbeđujući im tržišnu prednost u odnosu na njihovu konkurenciju.

Naša kompanija, MVM GROUP-a, nudi uslugu pozicioniranja i izlaganja robe, provera out of stocka, rokova i cena, a sve u cilju što bolje prodaje robe naših klijenata. Mi smo tim koji vlada maloprodajom. Cenimo timski rad i gradimo timski duh.

Stvaramo dugoročna partnerstva sa našim klijentima koja zasigurno vode do uspeha.

Izlaganje i pozicioniranje proizvoda ima glavnu ulogu u povećanju prodaje i građenju brenda. Svakodnevno smo svedoci lošeg pozicioniranja proizvoda i reklamnog materijala u maloprodajnim objektima (prazne police, neuredno mesto prodaje). Ukoliko imate manjak kadrova na poziciji merchandiser-a, tu je naš uslužni merchandising u maloprodaji.

MERCHANDISING SRBIJA – POZICIONIRANJE PROIZVODA

Izlaganje i pozicioniranje robe, definitivno ima glavnu ulogu u povećanju prodaje i građenju brenda. Ukoliko se vaša roba nalazi u magacinu i nije stalno izložena u prodajnom prostoru, to znači propuštenu prodaju.

Angažovanjem naše kompanije vaša roba će biti uvek na dohvat ruke potrošačima i ne samo što će biti izložena, već će biti i cenovno obeležena, istekli rokovi na vreme povučeni, i u pravo vreme ćete znati koji su vaši artikli out of stock. Outsourcovanjem merchandising tima SMANJIĆETE troškove, a povećati prodaju!

Ponosni smo na razgranatu mrežu merchandisera u Republici Srbiji i regionu, koja vam znatno smanjuje troškove formiranja, organizacije i koordinacije sopstvenog tima.

Usluga outsourcing merchandisinga za robu široke potrošnje obuhvata:

VRSTE TIMOVA

Ukoliko je frekvencija robe velika, a Vaš postojeći merchandising tim ne uspeva da održava dobre pozicije, nudimo Vam uslugu dodatnog merchandisinga. Na mestu gde imate manjak kadrova, ustupamo naše merchandiser-e koji će, prema Vašim smernicama, vršiti uslužni merchandising u svrhu što boljeg pozicioniranja proizvoda na tržištu.

USLUGU OUTSOURCING MERCHANDISINGA tima nudimo kroz angažovanje tri tima i to po modelu:

FREKVENCIJA OBILAZAKA objekata od strane merchandising timova:

IZVEŠTAVANJE

Koristeći najmoderniji ESTEHOV softver u prilici smo da našim klijentima pružimo tačne i precizne informacije o stanju njihove robe iz svih maloprodajnih objekata KA sistema na teritoriji Republike Srbije. Od nekih najednostavnijih koji sadrže fotografije i komentare o stanju robe, do kompleksnih istraživanja tržišta, a sve u skladu sa željama i potrebama naših klijenata. Ove informacije koje se dobijaju u realnom vremenu, načim klijentima daju tržišnu prednost u odnosu na konkurenciju.

Svi merchandiseri i njihove njihove aktivnosti praćene su GPS-om iz direkcije radi preciznjijeg izveštavanja klijenata.

PRIMER IZVEŠTAJA

Dnevni izveštaj o maloprodajnom objektu

PRESS CLIPPING

Uzoran raf, bolja prodaja

Pored merchandising usluge za robu široke potrešnje, pročitajte više informacija o:

Merchandising za banke i osiguranja

Merchandising za farmaciju i medicinu

U želji da našim klijentima pružino isti nivo usluge i izveštavanja, svoje poslovanje proširili smo na teritoriju Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije i Crne Gore – JEDAN KONTAKT CEO REGION.
Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju – KONTAKTIRAJTE NAS.

  • Reference

    Poslednje vesti

    Klijenti o nama

    Kontaktirajte nas

    Ukoliko vam je potrebna naša pomoć da unapredite vaše poslovanje, pošaljite nam upit.