Digital signage

Digital signage je sistem centralizovanog prenosa/emitovanja informacija, slika, videa, teksta i tona u realnom vremenu putem monitora koji se nalaze unutar objekata ili na spoljnim stranama objekata.

Informacije se emituju iz jednog centra na neograničenu mrežu monitora (plazma, LCD ekrana) putem interneta sa mogućnošću da svaka jedinica (monitor) ima drugačiju informaciju ili isti sadržaj kroz celu mrežu, u zavisnosti od načina na koji želimo da plasiramo namenjenu informaciju.

Digital Signage koristi elemente “televizije” kombinujući fotografiju, zvuk, tekstulani krol sa informacijom u realnom vremenu, kao i mogucnost implementacije logoa firme u obliku insertera.

UPRAVLJANJE DIGITAL SIGNAGE SISTEMOM

Iz jednog centra se emituje jedan ili više informacija/sadržaja na celu ili deo mreže monitora, na bilo koju lokaciju gde god da se nalazi objekat. Svaku INFORMACIJU moguće je emitovati u formi fotografije, teksta ili zvuka tako da informacija postaje kvalitetna, pravovremena i plasirana ka onima kojima je ta informacija i namenjena. Posebno naglašavamo mogućnost “PRO-playout” sistema da svaka jedinica ekrana, može da ima drugačiju informaciju, fotografija, i / ili tekst.

SERVISIRANJE DIGITAL SIGNAGE SISTEMA

MVM GROUP vrši servisiranje DIGITAL SIGNAGE (hardware plus software sistema).

Mi smo Vaša podrška! Na usluzi Vam je i  call centar koji je spreman 24/7  za rešavanje problema – (zamene delova, popravke i update sistema) .

MVM GROUP rešava sve eventualne probleme sa softverom (hardverom) u vrlo kratkom roku i omogućava nesmetan tok informacija koji emituje Vaše bitne informacije i reklame prema javnosti jer mi brinemo i radimo za Vas.

TERITORIJALNA POKRIVENOST U SRBIJI

TERITORIJALNA POKRIVENOST U REGIONU

MVM GROUP VRŠI MONTAŽU (SKLADIŠTENJE, DISTRIBUCIJU I STRUČNU POMOĆ)

PRIMERI (APOTEKA KRŠENKOVIĆ) – LUKA BEOGRAD

DIGITAL SIGNAGE SISTEM – BENEFITI

Pružanje informacije u realnom vremenu

Fleksibilnost i izmenjivost sadržaja u realnom vremenu čini sistem unutrašnje mreže prenosa multimedijalnih informacija unutar objekta slično “kablovskom televizijskom kanalu”. Na ovaj način se dobija nova dimezija dinamičnosti i emitovanja sadržaja i mogućnost prilagođavanja sadržaja / informacije tajmingu kada i koliko emitovana informacija ili sadržaj treba da bude na ekranu, kao i koja informacija u okviru jednog ili više prostora treba da bude emitovana.

Savremen način komuniciranja i pružanja informacija
Na ovaj način se multimedijalni sadržaj ili informacija plasira na savremen način uz korišćenje najnovijih tehnologija uz minimalne realne troškove.

Dodatni sadržaj
Vreme koje korisnici provode u prostorijama se pretvara u edukaciju i dodatnu mogućnost plasiranja sadržaja u vidu reklamne poruke koje su bitne za komunikaciju sa potrošačima.

Smanjenje operativnih troškova
Trošak instaliranja i održavanja sistema Digital Signage je daleko niži od niza troškova klasičnih metoda informisanja (plakat, liflet i itd).

DIGITAL SIGNAGE – FOTO PRIMERI SA TERENA

  • Reference

    Poslednje vesti

    Klijenti o nama

    Kontaktirajte nas

    Ukoliko vam je potrebna naša pomoć da unapredite vaše poslovanje, pošaljite nam upit.