Koji su benefiti ousourcing merchandisinga?

Dobar merchandising je neophodan u borbi za bolju poziciju, a dobra pozicija neminovno znači I bolju prodaju

 

Outsourcing merechandisinga podrazumeva angažovanje naše kompanije za upravljanje I implementaciju merchanidisng aktivnosti u prodaji. Ova strategija donosi brojne benefite za kompanije koje je primenjuju. Evo nekoliko ključnih prednosti outsource merchandisinga:

  1. Stručnost I iskustvo: MVM GROUP-a je specijalizovana za oblast merchandisinga u maloprodaji, bankarstvu I osiguranju, posedujemo veliko iskustvo I znanje u ovoj oblasti. Upoznati smo sa najnovijim trendovima, metodama I tehnikama, što omogućava našim klijentima da iskoriste naše znanje za postizanje što boljih poslovnih rezultata. Zajedno uvek nastupamo kao jedan tim!
  2. Smanjenje troškova: Angažovanjem nas, naši klijenti su u prilici da smanje svoje operativne troškove. Kompanijama više nije potrebno da zaposle I obuče dodatne interne resurse za obavljanje merchandising ana terenu. Umesto toga, mi im nudimo već oformljene merchandising timove, kao I ostale resurse koji sui m potrebni. Na taj način smanjuju svoje troškove, a na taj način povećavaju prodaju.
  3. Fleksibilnost I stabilnost: Outsource merchandising omogućava kompanijama da brzo prilagode svoje aktivnosti u skladu sa promenama na tržištu ili sezonskim zahtevima. U prilici smo da našim klijentima pružimo dodatne resurse kada je to potrebno.
  4. Fokus na core poslovanje: Angažovanjem nas , naši klijenti dobijaju dodatno vreme da se fokusiraju na svoje ključne poslovne aktivnosti, odnosno da razvijaju nove proizvode/usluge, kao I da poboljšavaju kvalitet postojećih, što im omogućava dodatnu tržišnu prednost u odnosu na njihovu konkurenciju.
  5. Efikasnost u implementaciji: S obzirom da već imamo razvijene sisteme I alate za upravljanje merchandising aktivnostima, to omogućava brže praćenje I izveštavanje o rezultatima merchandisinga. Našim klijentima ovo pomaže da što bolje pozicioniraju svoj brend na tržištu.

 

 

Ovo su samo neki od benefita outsourcing merchandisinga u maloprodaji, bankama I osiguravajućim društvima. 

 

 

Ostale aktuelnosti:

Kontaktirajte nas

Ukoliko vam je potrebna naša pomoć da unapredite vaše poslovanje, pošaljite nam upit.

Arhiva aktuelnosti

Arhiva MVM vesti od 2014. do 2021. godine