Navigacija
English language

Merchandising

Izlaganje i pozicioniranje proizvoda ima glavnu ulogu u povećanju prodaje i građenju brenda.

Svakodnevno smo svedoci lošeg pozicioniranja preparata i reklamnog materijala u objektima (prazne police, neuredno mesto prodaje). Za rešavanje ovog problema dobavljači su prinuđeni da razvijaju svoje merchandising službe i stvaraju nove troškove.

Ne mora sve da bude tako. Mi radimo merchandising za robu široke potrošnje lako.

Pogledajte naša rešenja za određene segmente poslovanja:

MERCHANDISING ZA ROBU ŠIRKOKE POTROŠNJE 

MVM Group obezbeđuje brza, efektivna i efikasna rešenja našim klijentima kroz kvalitetno izvršenje zadataka u vidu vizuelnog merchandising-a i usluge pozicioniranja proizvoda i marketinškog materijala. MVM je tim koji razume poslovanje u maloprodaji. Cenimo timski rad i gradimo timski duh. Stvaramo dugoročna partnerstva sa našim klijentima koja zasigurno vode do uspeha.

MERCHANDISING ZA BANKE / OSIGURANJA 

Ukoliko zahtevate osveženje filijale, MVM Group nudi pametne merchandising usluge. Merchandising u bankama, osiguravajućim društvima i finansijskim institucijama je ono u čemu smo najbolji, a to mogu posvedočiti i naše reference.

MERCHANDING ZA FARMACIJU / MEDICINU 

Merchandising u medicini (farmaciji) podrazumeva kombinaciju tehnika koje se odnose na raspored preparata i reklamnog materijala na mestu prodaje. Glavni zadatak MVM merchandising tima je pravilna demonstracija i ciljana lokacija preparata na policama i u objektu, a sve u cilju povećanja prodaje

KONTAKTIRAJTE NAS

MVM tim profesionalaca je tu za Vas šta god i kada god Vam zatreba, na lokacijama širom Srbije i regiona. Za više informacija budite slobodni da nas kontaktirate ovde .

Distribucija i montaza POS materijala

KOMPANIJE KOJE SU NAM UKAZALE POVERENJE

POGLEDAJTE KOMPLETNU LISTU REFERENCI