Navigacija
English language

Servisiranje POS materijala

MVM Group u sklopu svojih aktivnosti vrši skladištenje, distribuciju, montažu kao i servisiranje POS / branding materijala.

SERVIS /ODRŽAVANJE

Tim obučenih MVM Group servisera nastanjenih u svim većim gradovima Srbije, svakodnevno servisira, popravlja, održava i čisti POS materijale (prodajne stalke, light boxove, svetleće reklame, multimedijalne ekrane kao i ostale elemente na prodajnom mestu).

Pored servisiranja, održavanja i čišćenja prodajnom mestu, u našem timu zapoljšavamo i specijalizovane majstore koji su u mogućnosti da izvrše kompleksnije popravke na POS materijalu u servisu koji je u sklopu našeg logističkog centra.

MVM GROUP nudi uslugu skladištenja i distibucije POS / Branding materijala (Srbija i region):

Kapaciteti skladištenja magacina su :

Srbija ukupnih 3000 m2

– magacinski prostor na 3 lokacije u Beogradu sa kompletnom infrastrukturom

  •  1200 m2 –Plavi Horizonti , Zemun
  • 1000 m2 – Vojvođanska , Surčin (lokacija Aerodrom Beograd)
  •  800 m2 – Luka Beograd

REGION:

Bosna i Hercegovin (BIH)– 1000 m2

Crna Gora (MNE) – 200 m2

Severna Makedonija (SMK)– 300 m2

Ukoliko su neophodne i veće kvadrature magacina zbog skladištenja POS / Branding materijala posedujemo i rezerne magacine koje su Vam na usluzi .

Pored skladištenja POS / Branding materijala nudimo i mogućnost brendiranja i barkodiranja Vaše robe u našim skladištima u regionu kao i uslugu transporta (špediciju), i pratimo tok Vaše robe iz magacina do krajnjeg kupca uz prateći izveštaj sa fotografijama .

Logistička usluga MVM Group uključuje 24/7 manipulaciju, nadzor, obezbeđenje kao i elektronsko izveštavanje o promenama stanja predmeta u magacinu.

TERITORIJALNA POKRIVENOST U SRBIJI

 

 

TERITORIJALNA POKRIVENOST U REGIONU

 

MVM Group uz veliki broj ekipa sa kompletnim timom je spremna da izvrši veliki broj aktivnosti i odgovori svim Vašim potrebama .

IZVEŠTAVANJE

U skladu sa visokim profesionalnim standardima poslovanja, MVM Group nudi detaljno izveštavanje o izvršenim aktivnostima, na dnevnom, nedeljnom i mesečnom nivou

PRIMER IZVEŠTAJA

izveštaj

Primer izveštaja

KOMPANIJE KOJE SU NAM UKAZALE POVERENJE

POGLEDAJTE KOMPLETNU LISTU REFERENCI