Navigacija
English language

Novi klijent MVM Group-e je od nedavno Vlasina voda i preduzeće Preslap d.o.o.

Vlasina voda i preduzeće Preslap d.o.o. je od nedavno novi klijent MVM Group-e.

Vlasina voda

Vlasina voda je prirodna izvorska voda sa najnižim nivoom suvog ostatka na našem tržištu od samo 30mg/l.Spada u kategoriju oligomineralnih voda, što znači da ima veoma nizak nivo minerala u sebi i da je možete piti u neograničenim količinama. Takođe, predeo odakle potiče je ekološki izuzetno čist. 

Najbitnije je to što VLASINA ima nizak nivo natrijuma, tako da se preporučuje osobama sa visokim krvnim pritiskom. 

VLASINA spada u izuzetno meke vode i suvi ostatak (kamenac) gotovo da ne postoji. Nivo suvog ostatka na 180ºC je 30mg/l tako da je mogu piti i bebe bez prokuvavanja.  

Preslap d.o.o.

Preduzeće PRESLAP d.o.o. iz Beograda je osnovano 2010. godine i dobilo naziv prema nazivu sela u opštini Crna Trava u kome se nalazi fabrika za flaširanje prirodne izvorske vode Vlasina sa izvora “Studen voda” na  području Vlasine na nadmorskoj visini od 1.500m.

Voda Vlasina se puni na savremenoj opremi u PET boce od 0,6l i 1,5l kao i balone od 5l i PC balone od 18,9l za aparate za vodu.

Preduzeće Preslap d.o.o. se pored flasiranja Vlasina vode bavi i rentiranjem odnosno prodajom aparata za vodu i ugovaranjem snadbevanja aparata Vlasina vodom.

Vlasina voda direktno sa planinskih izvora specijalnim sistemom od polietilena i nerđajućeg čelika “dolazi” u fabriku koja se nalazi u podnožju planina u selu Preslap. Nakon puta od 2.950m i visinske razlike od 400m preko tehnološke opreme od nerđajućeg čelika – inox, voda se flašira bez bilo kakve prerade ili prečišćavanja, odnosno ostaje istog kvaliteta kao na izvoru.

 

KOMPANIJE KOJE SU NAM UKAZALE POVERENJE

POGLEDAJTE KOMPLETNU LISTU REFERENCI