Navigacija
English language

MVM Group i Prolom voda ostvarili saradnju čime MVM Group ulazi na tržište voda

Prolom voda i MVM Group ostvarili saradnju.

MVM Group ulazi na tržište voda saradnjom sa kompanijom Planinka iz Kuršumlije.

Akcionarsko društvo “Planinka” je osnovano 1964. godine kao društveno preduzeće. Od 1999. godine posluje kao Akcionarsko društvo u vlasništvu malih akcionara. U okviru A.D. Planinka posluju punionica prirodne Prolom vode i Specijalna bolnica za rehabilitaciju Prolom Banja sa 2 profitna centra: Prolom Banja i Lukovska Banja. A.D. Planinka je takođe staralac Spomenika prirode Đavolja Varoš.

PRVA NEGAZIRANA VODA NA TRŽIŠTU BIVŠE SFRJ

Izuzetan kvalitet Prolom vode je glavni razlog zbog kojeg su ljudi decenijama hrlili u Prolom Banju natovareni balonima, kako bi deo ovog jedinstvenog dara prirode dopremili u svoje domove. Kako bismo svojim potrošačima učinili Prolom vodu dostupnijom i pomogli im da žive zdravije, u isto vreme prateći svetske trendove, počeli smo da je pakujemo 1990. godine, u vreme kada su na tržištu bivše Jugoslavije postojale samo gazirane vode.

Pogon za pakovanje prirodne Prolom vode u svom asortimanu ima Prolom vodu u PET bocama zapremine 1,5 i 0,5 litara.

Izvor Prolom vode se nalazi na istočnim padinama planine Radan, koja pripada najstarijem vulkanskom masivu na ovim prostorima. Celo područje Radan planine predstavlja svojevrsnu ekološku oazu, jer u prečniku od 50 km nema nikakvih industrijskih postrojenja ni prometnih saobraćajnica. Izvor Prolom vode i savremena punionica se nalaze u neposrednoj blizini Prolom Banje, u kojoj su sva lekovita svojstva Prolom vode i okolni prirodni ambijent u službi poboljšanja zdravlja i vitalnosti.

Prolom voda pripada grupi niskomineralizovanih, visokoalkalnih, bikarbonatnih voda. Poseduje diuretičko i bakteriostatno dejstvo. Niska mineralizacija omogućava da se može piti u velikim količinama, a mineralni sastav odgovara svim kategorijama potrošača: deci, trudnicama, odraslima, sportistima i rekreativcima.

Pijenjem Prolom voda blagotvorno deluje na:
bolesti bubrega i mokraćnih puteva,
bolesti organa za varenje,

a u kombinaciji sa balneoterapijom u Prolom Banji preporučuje se kod:
bolesti kože,
reumatizma.

Na svom putu od izvora do potrošača, Prolom voda prolazi kroz potpuno zatvoreni sistem bez ikakvih fizičkih ili hemijskih tretmana. Svoj prvi kontakt sa spoljnim svetom Prolom voda ostvaruje kada otvorite bocu!

KOMPANIJE KOJE SU NAM UKAZALE POVERENJE

POGLEDAJTE KOMPLETNU LISTU REFERENCI