Navigacija
English language

MVM Group posle Prolom vode, ostvario saradnju sa Voda Vodom. VODA VODA

VODA VODA

Sastavljena i dizajnirana od strane prirode na dubini od 605 metara. Kroz slojeve krečnjaka prirodno filtritana, potpuno bistra i biološki čista.

Zahvaljujući dobro izbalansiranom sastavu savršeno jedinstvo minerala i soli, idealna za svakodnevno korišćenje. Autentičnu čistoću Voda Vode čuva flaširanje direktno sa izvora bez prerade.

Zašto je kockasta? Ambalaža Voda Vode je jedinstvena, racionalna i pragmatična i prilagodjena vašim potrebama kako bi bila pri ruci u svakom momentu.

Flaširanje Voda Vode vrši se korišćenjem moderne tehnologije koje obezbeđuje savršene uslove rada bez zagađenja životne sredine. Najnaprednija proizvodnja ne narušava okolinu jer ne postoji dodatna obrada niti prerada.

Voda Voda dolazi iz jednog od najlepših okruženja – sa hiljadu godina starog izvora Banje Vrujci u severozapadnom delu Srbije. Smeštena u živopisnoj dolini reke Toplice, u podnožju planina Suvobor, Divčibara i Rajca.

Banja Vrujci je pravi dragulj ovog regiona zahvaljujući izvorima tople, slabo mineralne i radioaktivne, kalcijumsko-magnezijumske vode koja se koristi za lečenje reumatizma, artritisa i steriliteta.

Banja Vrujci je zaslužila epitet banje koja leči. Tragovi materijalne kulture i popularne tradicije nam pokazuju da je region oko Banje Vrujci bio naseljen još od antičkih dana jer su oblasti oko lekovitih izvora oduvek bili najpogodnija mesta za život.

KOMPANIJE KOJE SU NAM UKAZALE POVERENJE

POGLEDAJTE KOMPLETNU LISTU REFERENCI